Wist u dat…

Wij leveranciers zijn van frisse schone lucht

…Wij juist tijdens de Corona tijd de ideale schepen hebben voor 1, 2 of 3 families en voor vriendengroepen en bedrijven die juist Corona proof elkaar willen ontmoeten, bijvoorbeeld een vergadering vanuit Monnickendam of een teamsessie op de Waddenzee….

…Dat we, omdat we onder het kopje sporten vallen waardoor wij weer met onze volledige capaciteit mogen varen…

…Wij ons al meer dan 10 jaar gratis inzetten voor diverse organisaties zoals: KIKA, giro 555, www.plasticwhale.org, “huis aan het water” en nog vele anderen….

….wij een muziek event “Spring!” organiseren en wel op zaterdag 10 april 2021, heb je zin om er bij te zijn, meld je aan via info@loungeklipper.nl…..

…Quality time….. Onze klippers zijn een ideaal verblijf voor het najaar voor families en vrienden in het mooie Monnickendam, de hout kachel aan en genieten…….

…Je mee kan zeilen 3 en 4 april 2021 tijdens de Pieperrace, afgelopen jaar een succes, we gaan volgend jaar weer, open inschrijving, er zijn nog enkele plaatsen….

….Genieten met familie en vrienden een mooi levensdoel op zich is…..

….Elke reden om het water op te gaan een succes is bij ons. Een evenement voor 10 tot 150 personen? Wij ontwikkelen samen met u op maat gesneden zeilevenementen. Alles is mogelijk bij Loungeklipper! Lees snel verder op deze website voor alle mogelijkheden of neem contact op…

…en laat ons u helpen om uw evenement op het water tot een fantastische onvergetelijke belevenis te maken!

Tot snel bij LoungeKlipper, Magic events!

06-51610740