De schepen van LoungeKlipper

Zeilen met LoungeKlipper is het ultieme ideale uitje met je familie, vrienden of collega’s. Met de mooie, functionele en imposante, stijlvol en warm ingerichte, zeilklippers; Umoja & Vrijheid heeft u bij LoungeKlipper alle mogelijkheden om uw event tot een onvergetelijke ervaring te maken! Naast twee grote zeilklippers bestaat de vloot van LoungeKlipper uit een Lemsteraak van 11,50 meter, een sloep en een (snelle) RIB.

De vloot van de LoungeKlipper is opgebouwd uit de allerbeste boten die in Nederland te zien en te ervaren zijn. Van de 4-8 persoons Lemsteraak tot de 150 persoons zeilklipper, de Umoja. Onze boten zijn met visie en vooral heel veel liefde door vakmensen gerestaureerd, in beter dan originele staat en ook de kleinste details zijn niet vergeten. De inrichting van de schepen is modern, eigenzinnig, functioneel en tevens volledig gericht op comfort. De boten van LoungeKlipper zijn zeilende eventlocaties waarmee we u meenemen naar de allermooiste plekken van Nederland!

Onze basis vertrekhavens zijn: Monnickendam en uitdam maar ook; Amsterdam, Muiden, Volendam, Marken, Hoorn, Lelystad, Enkhuizen, Makkum en Harlingen zijn mogelijk.

Uw kunt de catering door ons laten verzorgen en u laten bedienen van drankjes en heerlijk vers, door de kok aan boord bereid, eten. In de Umoja is een bar/ restaurant met bedienend personeel aanwezig. Wat dacht u van een mediterraans- of pasta buffet? Of heeft u misschien zin in een heerlijk uitgebreid BBQ-buffet of 7 gangen walking dinner? Wij kunnen u voorzien in uw ontbijt, lunch en diner en allerlei luxe borrelhapjes tussendoor. Als het aan ons ligt komt u niks tekort! Klik hier voor de mogelijkheden met betrekking tot de catering van uw evenement.