Wat is er leuker…!

…dan met een bedrijfsuitje of teambuilding dag samen te zeilen en een heerlijke dag op het water te zijn?! Samen de zeilen hijsen, het schip varen, leren navigeren en natuurlijk samen gezellig ontspannen onder het genot van heerlijke versnaperingen, terwijl je op de mooiste wateren in Nederland vaart! Al genietend van goede muziek, aan dek of heerlijk binnen vertoeven in één van de prachtig ingerichte schepen van LoungeKlipper. Varen met LoungeKlipper is de unieke en ideale beleving als bedrijfsuitje, teambuilding of welk zakelijk evenement dan ook. Ervaring met zeilen is niet nodig. De deskundige bemanning van LoungeKlipper legt jullie graag alles over het reilen en zeilen op een schip uit en vertelt jullie zo nodig precies wat te doen tijdens het varen.

Uw bedrijfsuitje of teambuilding op maat!
Bedrijfsuitjes en teambuilding op maat is voor ons geen probleem. U bepaalt zelf hoe actief en wat u wilt doen, welk vaargebied, welke vertrekhaven, welke verzorging qua eten en drinken u wilt, met hoeveel personen u wilt varen, enzovoort! U kunt op pad met de Umoja, de Vrijheid of de Avontuur. Of misschien alledrie? Ook kunt u als extra avontuur en vermaak de snelle RIB inzetten.

Wilt u een evenement organiseren voor 15 personen? Of voor 200 personen? Het is allemaal mogelijk. Op basis van de doelstelling van uw organisatie kunnen we een uniek op maat gesneden zeilevenement voor u samenstellen. Wij helpen u graag om uw bedrijfsuitje of teambuilding tot een onvergetelijke ervaring te maken! Neem contact met ons op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.

De catering door ons laten verzorgen

Tijdens uw bedrijfsuitje of teambuildingsdag kunt u de catering geheel door ons laten verzorgen. Onze koks aan boord bereiden heerlijke vers klaargemaakte gerechten en hapjes. Wij bieden u de mogelijkheid tot het laten verzorgen en bereiden van je ontbijt, lunch en diner. Wat dacht u van een heerlijk mediteriaans buffet? Een pasta buffet of een uitgebreid barbecue buffet? Tussendoor kunnen we u voorzien van de meest heerlijke hapjes en snacks. De Umoja heeft een bar met personeel om u te bedienen van al uw drankjes en versnaperingen. Als het aan ons ligt komt u tijdens uw verblijf aan boord van LoungeKlipper niets tekort!

Klik hier voor de mogelijkheden met betrekking tot de catering voor uw evenement.

Bent u enthousiast geraakt en wilt u met ons meevaren? Neem dan snel contact met ons op voor het vastleggen van uw datum naar keuze en het bespreken van de mogelijkheden.

  • Uw bedrijfsuitje of teambuilding aan boord van LoungeKlipper
  • V.A. 69,50 p.p.

Remco Voorneveld

info@loungeklipper.nl
06 51610740

Reserveer Of Vraag Informatie Op: