Vaar mee tijdens Sail Amsterdam 2025!
Datum: 20-24 augustus 2025.
We zijn officieel partner!
Sail vindt eens in de 5 jaar plaats en in 2025 vindt de 10e editie plaats. Tijdens SAIL Amsterdam 2025 zal het weer

 Europa, Nederland, Amsterdam, Sail Amsterdam 2020

mogelijk zijn om u uw relaties uit te nodigen aan boord van onze Loungeklippers. U kunt nu geheel vrijblijvend een optie plaatsen! of wij kunnen u vrijblijvend op de hoogte houden! De verkoop van arrangementen start reeds op 1 januari 2024.

SAIL_2025_Header-Amsterdam

Meer informatie over Sail Amsterdam 2020

De 10e editie van Sail Amsterdam vindt plaats in 2020. Een bijzonder evenement waar elke editie duizenden mensen op afkomen. Loungeklipper neemt al sinds het begin van SAIL Amsterdam deel aan dit bijzondere evenement.

Loungeklipper biedt u en uw relaties de gelegenheid om aan boord van onze zeilschepen in het centrum van de feestelijkheden te zijn. Laat het schouwspel met een drankje in de hand aan u voorbijtrekken en u krijgt het gevoel dat men dit alles alleen voor u en uw relaties opvoert. Om vanaf het water deel uit te kunnen maken van dit spektakel is een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering.

Grootste publieksevenement

Sail in Amsterdam is het grootste publieksevenement van Nederland. Sail vindt eens in de 5 jaar plaats en in 2020 vindt de 10e editie plaats. Om u een beeld te geven van dit nautische spectakel: tijdens de vorige editie in 2015 vormde de Amsterdamse IJhaven vijf dagen lang het decor voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom. Er waren talloze schepen te bewonderen.

U kunt nu geheel vrijblijvend een optie plaatsen! of wij kunnen u vrijblijvend op de hoogte houden!

De eerste opties zijn reeds geplaatst, wees er snel bij!